tisdag 18 juni 2013

My butterfly tattoo

Idag tog jag min tatueringsoskuld och jag är så himla nöjd. Den är perfekt och den betyder så himla mycket. 
Nu ska jag inte ljuga och säga att det var en piece of cake för det var det inte. Det var utan tvekan den värsta smärtupplevelsen i mitt liv hittills och jag var riktigt nära på att svimma. Det gjorde ont alltså, inte så farligt i början men efter ungefär en kvart så började jag kallsvettas och blev riktigt yr och mådde väldigt illa. Halva hörseln försvann och det kändes ungefär som att sitta instängd i en glasburk. Där var jag nära att försvinna bort alltså men tog mig samman och kom tillbaka och härdade ut den sista timmen. Det tog ordentligt på krafterna och hela kroppen faktiskt, mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara. Men det var så himla värt det!

Jag har alltid haft en grej för fjärilar, ni vet på dagis så hade man sitt eget fack med sin egen symbol och min var fjärilen, så stolt jag var över det. Just tanken på en tatuering kom i februari då min älskade mormor gick bort. Det tog väldigt hårt på mig och det har inte gått en dag utan att jag tänkt på henne och saknat henne så. Min mormor gillade också fjärilar och därför betyder denna tatuering mormor för mig och det känns så fint på nåt sätt. Fjärilen betyder också frihet för mig och att vara fri är det allra viktigaste för mig. En fjäril är förmodligen en av de vackraste skapelserna här i världen och vad kommer en fjäril ifrån? Jo en intetsägande och ganska ful puppa. Det tråkiga utvecklas till något roligt, det fula blir vackert och det som är jobbigt nu blir bättre med tiden.


2 kommentarer:

  1. Fint! Älskar också fjärilar, själv har jag tatuerat in texten "Just when the caterpillar thought the World was over, it turned into a Beautiful butterfly"
    precis såsom du säger, från botten till toppen.. det jobbiga blir bättre och det fula blir vackert! :)

    SvaraRadera