torsdag 2 maj 2013

Fett oklart

Fick lust att skriva här så då gör jag det (nähä?). Jag är glad!!! Varför nu detta då, tänker ni (eller så skiter ni fullständigt i, mest troligt faktiskt). Det kan bero på att jag nyss skickade in min projektrapport och härmed är projektarbetet avslutat, finito, aldrig mer (gud va skönt) eller så beror det på nån annan skum anledning. Fett oklart egentligen, men vad gör det? 

Det har varit valborg och nu är ni säkert väldigt nyfikna på hur det blev, efter mitt intressanta valborgsinlägg menar jag. Kan meddela er att jag låg inte och spydde på gatan eller låg hemma och grät i sängen. Success. 

vet att ni tycker jag är söt

Vad har mer hänt idag då? Jo, har varit i skolan tre timmar innan jag började eftersom jag är glömsk eller bara allmänt väck på lektionerna och missat att dagens historia var inställd. Men jag ser det positivt, hann plugga lite på fysikprovet jag missat att jag hade idag. Räddade säkert 4 poäng där. Har också tvättat en bil och bråkat med en bitterfitta (=klimakteriekärring), det var ganska kul. Har också besökt hälften av alla stadens mataffärer. Varför? Fett oklart. Ja, det mesta i mitt liv är fett oklart. En sak som inte är oklar är i alla fall den att nu ska jag lägga mig i min säng och somna till Noah & the Whale's nya album. Imorgon vaknar jag upp till fredag, en sjukt snabb vecka med tanke på att jag trott det var måndag hela dagen. Jag vet vad ni tänker och jag tänker inte förneka detta (till er som inte fattade, menade att jag var jävligt efterbliven).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar