måndag 5 december 2011

Jag har haft en riktigt härlig dag som började i tid för en gång skull. Idag gällde det att gå upp tidigt, äta frukost på tunnelbanan och sedan hamna i Camden Town för ett besök på Covent Garden, råkade jag visst skriva och det var ju helt fel. Camden Market menar jag och ingenting annat! Trött tjej!
Otroligt effektiva jag fick nästan alla mina julklappar köpta så nu kan jag äntligen andas ut lite. Hatar att stressa med sånt, usch det är en sån hysteri kring julklappar. Vill inte vara med då!!
Efter detta hamnade vi på Angel station för lite sightseeing på plattformerna samt i rulltrappan då rulltrapporna på Angel är de tredje längsta i Europa eller världen eller något sånt. Gick hela vägen upp i en orullande rulltrappa. Mina vader känns inte helt okej ännu. Sen hamnade vi på Holloway Road och lite senare på Highbury & Islington station och där började vår resa hem till Whitton igen.
Något lite mindre roligt är att jag inte har någon röst. Efter mina hostattacker igår på High Street Kensington så har jag så ont i lungorna och bröstet att jag absolut inte kan hosta mer, men det gör jag ändå. Låter dessutom värre än målbrottet. Det var allt för mig! Har en del nice bilder i kameran men dem får ni inte se!
Ni får en bild (typ fyra) på mig och min beeeebis istället! Love you <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar